I lager.

Gåvobevis, julkalender 2020: hjälp oss uppnå våra mål

50 krEn gåva från dig hjälper oss att komma närmare vårt övergripande mål: att varje barn mår bra och får påverka, och alla barns lika värde respekteras. Dessutom får du ett fint gåvobevis att ge bort.

Julen är alla barns högtid! Därför har vi gjort en Barnombudet-julkalender med 24 viktiga luckor. Varje dag ända fram till julafton berättar vi om aktiviteter som vi vill genomföra och mål som vi har för barnets rättigheter i Uppsala (kommun och län, och faktiskt också en del nationellt). Alla våra mål i julkalendern hittar du på hemsidan.

Skriv ut själv eller få ett papperskort

Du väljer om du vill ha ett nedladdningsbart kort till din mejladress, eller om du vill få ett papperskort på posten. 

Papperskortet är en dubbel A6 (105x148 mm). Det kostar 20 kr extra och tar i normalfallet tre dagar att få hem. Porto ingår. Har du väldigt bråttom kan det vara säkrast att ringa oss på 018 69 44 99 eller mejla butik@boiu.se innan du beställer. Sista beställningsdag av papperskort för att vi ska hinna skicka före jul är den 18 december kl 13 eller, om den 18 är lördag/söndag, föregående vardag kl 13. Vi tar inget ansvar för postgången.

Det nedladdningsbara kortet skickas till den mejladress du anger. Det är en pdf-fil, som går att öppna i de flesta datorer utan att du behöver installera något extra program.


Bli gärna medlem

Passa på att stödja vårt arbete med ditt medlemskap. Det är kostnadsfritt för privatpersoner.

Ange hemskt gärna medlemmens födelseår i fältet för meddelande i kassan.

Flera medlemskap? Då behöver vi veta namn och mejladress till varje medlem. Skriv detta i meddelandefältet i kassan.

Som medlem håller du med om 

  • att alla barn är lika mycket värda,
  • att alla har rätt att uttrycka sina åsikter och bli lyssnade på.

Du kommer att få vårt nyhetsbrev och även bjudas in till olika aktiviteter och årsmöte där det också blir möjligt för dig att påverka vad du vill att föreningen ska göra.

Medlemskap gäller från anmälningsdag och bekräftas därefter årligen.

Så fungerar medlemsregistret

När du registrerar dig som medlem sparas personuppgifterna digitalt i BOiU:s medlemsregister och du samtycker till att dina uppgifter registreras. Personuppgifterna används enbart till medlemshantering och informationsutskick, och hanteras endast av personer hos BOiU.